Heb je behoefte aan een tijdelijke Facility Manager of coördinator, of iemand die huisvestingsplannen, facilitaire organisaties of aanbestedingen kan opstellen en begeleiden?

(Tijdelijke) Facility Manager of Coördinator

Ben je op zoek naar iemand die al jouw ondersteunende zaken op een flexibele manier kan managen? Met de kennis van een breed scala van diensten binnen Facility Management ben ik voor al jouw taken geschikt.

Huisvesting/inrichtingsplan opstellen

Ga je verhuizen of wens je jouw werkomgeving kleiner of efficiënter in te richten? Als iemand met ervaring in het maken van deze plannen, die tevens zowel strategische als praktische inzichten bezit, schiet ik graag te hulp.

Facilitaire organisatie opzetten

Ben je als organisatie dusdanig groot geworden en kan je alle ondersteunende activiteiten niet meer aan? Samen kunnen we kijken naar wat voor ondersteunende organisatie past bij de uit te voeren activiteiten.

Uitvoeren aanbestedingen

Heb je een nieuw product of dienst nodig die je zorgvuldig wilt inkopen? Namens jouw organisatie kan ik onderzoeken welke het best, efficiëntst of meest betaalbaar is.

Facilitair advies

Zit je klem met een facilitair vraagstuk en heb je eenmalig advies nodig? Maak een afspraak met mij en ik help je hiermee graag op weg.

Behoefte aan iets anders? Vraag gerust!

Geïnteresseerd in combinatie van deze diensten, of heeft het lezen van het aanbod je op een eigen idee gebracht? Neem dan gerust contact op, zodat we kunnen kijken hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.