Heb je behoefte aan coördinatie van kortetermijnprojecten zoals het opstellen van een huisvestingsplan, opzetten van een facilitaire organisatie of uitvoeren van een onafhankelijk onderzoek?

Huisvestings/inrichtingsplan opstellen

Gaat jouw organisatie verhuizen of wens je jouw werkomgeving kleiner, groter of efficiënter in te richten? Als iemand met ervaring in het maken van deze plannen, die tevens zowel strategische als praktische inzichten bezit, schiet ik je graag te hulp.

Facilitaire organisatie opzetten

Ben je als organisatie dusdanig groot geworden en kan je alle ondersteunende activiteiten niet meer aan? Samen kunnen we kijken naar wat voor ondersteunende organisatie past bij de uit te voeren activiteiten.

Uitvoeren aanbestedingen

Heb je een nieuw product of dienst nodig die je zorgvuldig wilt inkopen? Namens jou kan ik onderzoeken welke het best, efficiëntst of meest betaalbaar is.

Managen van verhuizingen, events en overige projecten

Ga je binnenkort een project starten waar je nog geen leidinggevende voor hebt en is er niemand binnen de organisatie die de tijd, kennis of competentie heeft om dit op te pakken? Met mijn ervaring kan ik dit op de juiste manier voor je oppakken.

Uitvoeren van onafhankelijk onderzoek

Ben je benieuwd in hoeverre jouw eigen organisatie voldoende gezond of veilig is, wat de performance of efficiëntie van jouw werkprocessen zijn of wens je een marktonderzoek te laten uitvoeren? Als afgestudeerd Hbo-student ben ik zeer bekwaam in het uitvoeren van een dergelijk onderzoek. 

Behoefte aan iets anders? Vraag gerust!

Heb je een andere dienst in gedachte die je uitgevoerd wilt hebben? Neem dan gerust contact op, dan kijken we of ik een oplossing voor je kan bieden.