Verlang je naar iemand met expertise op het gebied van gezondheid en veiligheid, bijvoorbeeld voor een gezondheidsscan of RI&E, of opdrachten bij jouw klanten?

Ondersteuning bij een opdracht

Heb je van een klant een opdracht ontvangen die vraagt om extra informatie over gezondheid en veiligheid? Als WELL AP heb ik verregaande kennis op het gebied van gezonde en veilige werkomgevingen.

 

Gezondheidsscan organisatie

Wil je het gezondheidsbeleid van jouw eigen organisatie herzien? Ik onderzoek graag de mogelijkheden voor je, en adviseer je naar voorkeur met strategische of praktische aanpassingen.

 

Quick scan

Wil je bij terugkomst op kantoor een veilige werkomgeving garanderen aan je werknemers, klanten en gasten? Middels een snel onderzoek kan ik ingaan op verbeterpunten op zowel organisatorisch als individueel niveau.

 

Uitvoeren RI&E

Heeft jouw organisatie behoefte aan een frisse blik op het gebied van veiligheid? Als expert op dit gebied kan ik onderzoek doen naar aandachtspunten in jouw huidige veiligheidsbeleid.

 

Advies gezondheid en veiligheid

Ben je enkel op zoek naar eenmalig advies op het gebied van gezondheid of veiligheid? Ik plan graag tijd in voor de individuele behoeften van jouw organisatie.

 

Behoefte aan iets anders? Vraag gerust!

Is er een ander vraagstuk of probleem op het gebied van gezondheid of veiligheid dat jouw organisatie opgelost wilt hebben? Twijfel dan niet om contact op te nemen, zodat we kunnen kijken of ik je van dienst kan zijn.