Verlang je naar een flexibele Facility of Office Manager, die al jouw ondersteunende werkzaamheden op het gebied van contract- en leveranciersmanagement, inkoop, marketing en communicatie overneemt?

Facility of Office Manager

 

Ben je op zoek naar iemand die al jouw ondersteunende zaken op een flexibele manier kan managen? Met de kennis van een breed scala aan diensten binnen Facility Management ben ik voor al jouw taken geschikt.

 

Contract of leveranciersmanagement

 

Wil je iemand die het contract- en/of leveranciersmanagement onderhoudt? Op basis van jouw voorkeur kan ik periodiek evalueren of deze nog effectief zijn.

 

Inkoop

 

Besteed je de inkoopactiviteiten liever uit, maar kan je niemand vinden die dat flexibel kan oppakken? Samen kunnen we kijken naar een uitbesteding die jou schikt.

 

Marketing- en/of communicatieactiviteiten

 

Ben je geen held in het oppakken van marketing- en/of communicatieactiviteiten, maar realiseer je dat dit wel nodig is? Ik kan de oplossing zijn in het opzetten en onderhouden van deze tijdrovende activiteiten.

 

Behoefte aan iets anders? Vraag gerust!

 

Geïnteresseerd in een combinatie van deze diensten of heeft het lezen van het aanbod je op een eigen idee gebracht? Neem dan gerust contact op, zodat we kunnen kijken hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.