Ben je op zoek naar hulp of ondersteuning bij jouw organisatieactiviteiten door middel van praktisch advies, tijdelijke overname van werkzaamheden of coördinatie van toekomstige projecten?

Coördinatie kleine projecten

Heb je iemand nodig die voor een korte periode een aantal coördinerende taken van je over kan nemen, zoals het organiseren van een klein event of een workshop? Met de nodige ervaring op dit gebied kan ik jouw flexibele oplossing zijn.

Ondersteuning werkzaamheden

Blijf je werkzaamheden waar je geen zin in hebt maar uitstellen, ondanks dat je weet dat ze gedaan moeten worden? Voor het oppakken van marketing- en communicatieactiviteiten, administratieve of andere ondersteunende werkzaamheden ben je bij mij op het juiste adres.  

Facilitair advies

Zit je klem met een facilitair vraagstuk en heb je eenmalig advies nodig? Maak een afspraak met mij en ik help je hiermee graag op weg.

Behoefte aan iets anders? Vraag gerust!

Is er een andere facilitaire, projectmatige of ondersteunende activiteit, waarvoor je niemand tot je beschikking hebt met de juiste tijd, kennis of competentie? Graag kijk ik wat je voor kan betekenen.