Mijn naam is Stan de Wit, eigenaar van Gefaciliteerd. Ik ben 23 jaar oud en woon in Amersfoort.

In 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Facility Management in dezelfde stad. Tijdens deze opleiding heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van organisaties, management, leiderschap, communicatie, en natuurlijk de vele vakgebieden die onder Facility Management vallen, zoals huisvesting, inkoop, aanbestedingen, organiseren en onderzoek doen. Daarnaast heb ik stages uitgevoerd bij een vakantiepark en een facilitair consultancybureau. Tevens ben ik voor educatieve doeleinden voor langere perioden afgereisd naar Noorwegen en Ierland.

 

Tijdens mijn opleiding en andere werkzaamheden heb ik verschillende ervaringen en specialiteiten verkregen. Gedurende mijn afstudeertraject heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van gezondheid binnen de werkomgeving, iets wat mij enorm interesseert en waar ik nog steeds voor aan het studeren ben. Naast dit grote onderzoek heb ik nog vele facilitaire en projectmatige vraagstukken afgerond, met name op het gebied van huisvesting, inkoop en het organiseren van evenementen. Mijn uiteenlopende stages en periodes in het buitenland hebben er voor gezorgd dat ik een brede kijk heb op mensen en organisaties in het kader van Facility Management. 

 

Los van de kennis die ik heb opgedaan en de opdrachten die ik heb uitgevoerd tijdens de opleiding Facility Management, heb ik mijn facilitaire achtergrond ook verrijkt met jarenlange ervaring op de werkvloer. Zo heb ik voor lange periode gewerkt in de facilitaire dienstverlening, organisatie en beveiliging van evenementen en als logistiek medewerker. Mijn kracht zit in de kennis van het vakgebied op strategisch niveau, in combinatie met mijn praktisch inzicht van operationele werkzaamheden.