Particulier

Ondersteuning voor thuis, bij particulieren

Niet iedereen heeft zin, of de handigheid om thuis structuur aan te brengen of te ordenen. Karin Geels, het gezicht achter Gefaciliteerd, is opgeleid als professioneel organizer en kan helpen!

Zomaar wat voorbeelden waar Gefaciliteerd u bij kan helpen:
– Ziet u op tegen alle regelwerk van een verbouwing of verhuizing?
– Heeft u geen tijd om een oude woning leeg te ruimen?
– Wilt u ondersteuning bij het ordenen van uw administratie?
– Zoekt u en steuntje in de rug bij het opruimen van de keukenkastjes?
– Wilt u structuur aanbrengen in uw drukke gezin met clubjes, sport, vrienden en werk?

Met haar enthousiasme en energie neemt Karin u regelwerk uit handen of helpt ze u op weg om zelf de touwtjes in handen te nemen. Vooraf spreken we samen door wat we van elkaar mogen verwachten en wat het doel is van de samenwerking en daarna blijven we met regelmaat ‘de koppen bij elkaar steken’ om te zorgen dat we op de goede weg blijven.

Bij verbouwingen, verhuizingen en boedelruimingen neemt Karin u al het regelwerk uit handen dat u zelf niet kan of wil uitvoeren. Samen stellen we een draaiboek op van wat er moet gebeuren en daarna voert u dit zelf uit, of u laat ook de uitvoering aan Gefaciliteerd over. Gefaciliteerd heeft een breed netwerk aan verhuizers, aannemers, schoonmakers etc. die de klus met u kunnen klaren.

Als Karin u helpt bij opruimen of het structureren van huishouden danwel administratie gaan we samen een of meerdere keren een paar uur/dagdeel aan de slag. We ruimen samen op en al doende krijgt u veel practische tips, zodat u het zelf vol kan houden.

Omdat ieders wens en behoefte anders is, beginnen we met een vrijblijvende intake waarbij we samen bepalen wat Gefaciliteerd voor u kan betekenen. Na dit gesprek ontvangt u een schriftelijke kostenopgaaf en stappenplan hoe we te werk gaan. Als u akkoord bent, gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

Nu al behoefte aan tips? Deze deelt Karin regelmatig via de facebook-pagina van Gefaciliteerd.