Wie zijn wij

Wie en wat is Gefaciliteerd?

Gefaciliteerd is het professionele gezicht van Karin Geels (1976). Na diverse facilitaire functies in loondienst, zowel coördinerend als adviserend, is zij in 2005 als zelfstandige begonnen. Flexibiliteit en onafhankelijkheid zijn hierbij de drijfveren geweest.

Vanuit haar positief kritische en assertieve opstelling weet ze met het nodige enthousiasme projecten en initiatieven als een team op te pakken en verbetervoorstellen of ideeën door te voeren. Ze laat zich niet snel van de wijs brengen door stress of tegenslagen. Karin komt het meest tot haar recht in een omgeving waarin structuur kan worden gebracht in denk- en werkwijze.

Ook als organisator van projecten en evenementen komt ze goed tot haar recht. Sinds 2005 doet ze dit ook als Zelfstandig Facilitair Professional onder de naam Gefaciliteerd.

Karin Geels is een flexibele, dienstverlenende en oprechte kandidaat met ruime ervaring binnen de facilitaire dienstverlening. Karin heeft een open karakter en is direct in de omgang. Ze is een harde werker en zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt.

In haar vrije tijd is Karin actief bezig met muziek. Zij speelt in diverse blaasorkesten en -kapellen en beheerst zij zowel de saxofoon als de dwarsfluit.

Meer over Karin vind je hier.

 

Keuze beeldmerk

Er is gekozen voor frisse kleuren omdat Gefaciliteerd graag verfrissend en anders te werk gaat. Ook is Gefaciliteerd loyaal, vriendelijk en behulpzaam naar haar klanten. Vandaar de keuze van een trouwe viervoeter als beeldmerk. De St. Bernard staat bekend om zijn hulpvaardigheid en vriendelijkheid. En als men Gefaciliteerd reeds kent zal de keuze voor deze hond een blik van herkenning geven.