Zakelijk

Gefaciliteerd helpt organisaties die tijdelijk behoefte hebben aan (extra) facilitaire menskracht.

Karin Geels is het gezicht achter Gefaciliteerd en helpt als interim facilitair coördinator organisaties door het invullen van een tijdelijke facilitaire vacature of bij facilitaire projecten. Met Gefaciliteerd wil ze organisaties de mogelijkheid bieden tijdelijk extra menskracht in te huren bij facilitaire projecten.

Karin Geels is een flexibele, dienstverlenende en oprechte coördinator met ruime ervaring binnen de facilitaire dienstverlening. Ze draait haar hand niet om voor een verhuizing, inrichten van een FMIS, verbouwing of het opzetten van een facilitaire servicedesk en ze laat zich niet snel van de wijs brengen door stress of tegenslagen. Ook als organisator van projecten en evenementen komt ze goed tot haar recht.

Ook als tijdelijke teamleider kan ze ondersteuning bieden, met haar positief kritische en assertieve opstelling weet ze met het nodige enthousiasme projecten en initiatieven als een team op te pakken en verbetervoorstellen of ideeën door te voeren. Zeker als de omgeving vraagt om het aanbrengen van structuur in denk- en werkwijze. 

Karin heeft een breed netwerk van mede-facilitair coördinatoren bij uiteenlopende organisaties en bij toeleveranciers en is ze lid van Facility Management Nederland. Hierdoor houdt ze haar vakkennis up-to-date en kan ze waar nodig snel opschalen of specialistische kennis toepassen binnen de opdracht.

Benieuwd wie er eerder al door Karin Gefaciliteerd werden? Klik door naar haar Linkedin-pagina!